Ako možno ušetriť na kozmetike?


Nahraďte drahšiu kozmetiku cenovo dostupnejšou s podobným zložením
Zvyknúť si na kúpu určitej značky kozmetiky, a neobťažovať sa študovať sortiment je ľahšie. A v blízkosti môžu byť cenné prostriedky s podobným zložením za prijateľnú cenu, čo ušetrí na kozmetike. Napríklad Pantene a Herbal Essences vytvorili P & G, ale rastlinné esencie sú lacnejšie a majú jeden základ. A LOréal vyrába rad známych značiek, ako sú:. The Body Shop, La-Roche-Posay, Lancôme, Garnier, Vichy, Biotherm, Maybelline New York, Cacharel, atď. Verte mi, budete určite môcť nájsť adekvátnu náhradu.

kosmetika

Znížte spotrebu kozmetiky
To len v reklame si naliali na hlavu takmer polovicu šampónu. V reálnom živote to nikdy nerobte. Tieto klipy sú objednávané výrobcami, aby sme rýchlo utrácali peniaze a šli minúť peniaze na nové. V skutočnosti na umytie vlasov postačí pol polievková lyžica šampónu a na čistenie zubov pasta v množstve jedného hrachu. Nemyslite si, že krém bude účinnejší, ak ho bude aplikovaný čo najviac.

Uprednostňujte multifunkčnú kozmetiku
Pozrite sa na váš toaletný stolík, možno váš pohľad zastaví na make-upe. Životnosť kozmetiky je veľmi dôležitá, pretože nie je bezpečné ju používať po uplynutí lehoty. Vezmite si príklad z hviezd svetovej veľkosti. Nenapodobiteľná Brigitte Bardot pre jej make-up používa jedine ceruzku.

laky
 
Kúpiť kozmetiku vo veľkých baleniach alebo v malom veľkoobchode?
To zvyčajne umožňuje ušetriť veľa na kozmetike, najmä pri kúpe hygienických výrobkov. V posledných rokoch, obchody začali podvádzať tým, že predávajú balíček „Rodina“ za vysokú cenu, v nádeji, že ľudia nebudú počítať skutočnú hodnotu výrobku. Preto si to stále všetko prekontrolujte.

pudr

Kúpte len správne množstvo kozmetiky
Veľmi často ženy obdivujú farbu rúžu v obchode a kupujú ju bez toho, aby premýšľali o tom, že v kozmetickej taške už taký majú.  Premýšľajte o tom, koľko kozmetiky potrebujete predtým, ako dostanete svoju peňaženku do problémov.