Výber správneho matraca nemožno podceňovať

Stretli ste sa určite s pocitom – ako sa vyspíte, taký máte deň a kvalita Vášho spánku určite ovplyvní energiu, výkon a nasadenie počas celého dňa.

Poznať vlastné potreby, doplniť ich skúsenosťami odborníkov, poznatkami lekárov a fyzioterapeutov je ukážkou našej vyspelosti a úcty samých k sebe. Je nespochybniteľné ako spánok ovplyvňuje náš metabolizmus, energiu, pracovný výkon, optimizmus a celkové naladenie. To všetko je súčasťou širokej ponuky matrace, ktorá je postavená na správnom fyzioterapeutickom a zdravotnom pôsobení matraca na našu kostru, pohybový aparát a na naše kĺby, ktoré v súčasnej dobe potrebujú relax už aj v mladšom veku.

bed-3700115_640

Elegantné, zdravotné a pre každého vhodné matrace sú vyrobené z prírodných materiálov a ich základné rozdelenie ich charakterizuje – buď sa jedná o pružinové matrace s technologicky kvalitnými pružinami alebo sendvičové matrace s penou vysokej kvality, prípadne materiálmi z gumokokosu alebo prírodného latexu.

Celá ponuka v závislosti od ostatných parametrov ako sú tvrdosť, výška, rozmer matraca, prípadne použitie doplňujúceho roštu alebo antialergický poťah má spoločnú črtu – kvalitné spracovanie, čisto prírodne zdroje a materiály, antimikrobiálne vlastnosti a protialergické úpravy spojené s dokonale anatomickým vzhľadom a zdravotným účinkom.

Matrace z ponuky Vás budú objímať a pri správnom výbere, zohľadnení rád odborníkov a Vašich skúseností si vyberiete ideálny zdravotný matrac pre Vašu postavu, Váš životný štýl a pre Vaše potreby.

bedroom-5686427_640

Matrace z ponuky sú vhodné pre aktívnych ľudí, športovo založených, kde sa odporúčajú tvrdšie matrace, prípadne s roštom a spravidla protialergické, pretože sa jedná o investíciu na viac rokov.

Pre seniorov, kancelársky založených ľudí alebo pohybovo menej zdatných sú vhodné mäkšie matrace, ktoré Vám počas spánku vytvoria podporu pre unavené a ochabnutejšie svalstvo, rošt je takmer nevyhnutnosť, pomôže a regeneruje.

Bez ohľadu na životný štýl, postavu, vek, schopnosti – kvalitný zdravotný matrac je nevyhnutnosť.

Posted in Nezařazené