Bezpečná doprava priamo k Vám

Každý kto pracuje s poľnohospodárskymi alebo potravinárskymi výrobkami istotne vie, že tieto výrobky si vyžadujú špecifické a prísne nároky na hygienu, prepravu a skladovanie. Pochopiteľne, toto je dôvod prečo sme sa snažili vyvinúť riešenie, ktoré by vyhovovalo všetkým potrebným normám a zároveň Vás nestálo celý majetok. Preto sme prišli s našimi plastovými bedničkami na ovocie, tieto prepravky Vám zabezpečia jednoduché manipulovanie na automatizovaných pásoch, logistických systémoch aj pri ručnej manipulácií.

plastové bedničky

Ich pozitívnymi vlastnosťami sú jednoznačne ľahké skladovanie kdekoľvek potrebujete, tak isto šetria náklady na energiu, redukujú ekologické dopady a zvyšujú efektivitu procesov čo môže byť pre mnohých veľmi atraktívnym riešením. Ak hľadáte prepravky s veľkým objemom a vysokou nosnosťou máme pre Vás na výber bedničky typu BigBox, Maxilog, ktoré sa radia medzi veľkoobjemové. Majú vysokú nosnosť a vnútorný objem a taktiež patria medzi najpredávanejšie produkty od nás. Tak isto si od nás máte možnosť vybrať aj medzi stredne veľkými a malými prepravkami, ktoré sú všetky určené na prepravu potravín a taktiež spĺňajú všetky potrebné normy.

Všetky naše prepravky sú prispôsobené a kompatibilné s plastovými paletami, ich výhodou je tiež dlhá životnosť a jednoduchá údržba. Vďaka svojim vlastnostiam sa Vaša investícia do takýchto bedničiek vráti behom chvíli a zaistí Vašu spokojnosť. Všetky naše prepravky na ovocie aj zeleninu môžete využiť od zberu až po maloobchodný predaj. Ak však váhate pri výbere neváhajte nás kontaktovať, s výberom Vám ochotne pomôžeme v čo najkratšom čase.

plastová prepravka

Ak si stále nie ste istý kúpou našich bedničiek, máme pre Vás pripravených niekoľko ďalších pozitívnych vlastností, kvôli ktorým sa oplatí naše bedničky kupovať. Jednou z nich je určite, že naše bedničky môžete zakúpiť v štandardných rozmeroch aj v rozmeroch na mieru. Ušetríte kopec miesta pri skladovaní a budete mať priestor pre ďalšie veci. Určite oceníte aj fakt, že prepravky sú odolné voči nepriazni počasia, sú stabilné a hygienicky certifikované pre prácu s potravinami. Priedušné steny a mäkké rohy prepravky chránia zeleninu a ovocie proti poškodeniu pri manipulácií.

Posted in Nezařazené